03 desember 2011

Det er tredje desember i dag

... og jeg har såvitt tjuvstartet på julepynten, har jo tenkt meg him te mamma og pappa i julen så da er det jo ingen vits å vente til rett før dagen med å pynte. Har laget meg en adventstake og et krasj av et pepperkakehus. Har også ti tusen hobbyprosjekt på gang som vanlig(det føles hvertfall slik når tiden ikke strekker til), men begynner å se en enda på det, har laget nesten ferdig julekortene, har laget ferdig julegavene. Ellers siden sist har jeg jo laget et kort/album til ei venninne, men glemte helt å ta bilde av den før det ble gitt bort. Så blir lite hobbybilder, men kan heller vise litt av julepynten..

Stuebordet vårt, med to små søte nisser

Disse to står utenfor vårt pepperkakehus.


Shiny jul,

Selvgjort er velgjort

Julen hos oss er hvit, men ett par røde splasj inni mellom. Må bare få skryte hjertene har jeg sydd selv, og jeg kan ikke sy. Stolt. Selv om en 8 åring sikkert kunne gjort det bedre. Ellers så har jeg funnet ut at jeg samler på julemusikk, begynner å få en stor samling julemusikk. Selv om min absolutt favoritt plate er juleplata til Helene Bøksle så har Kronprinsparets fond samlet en del flotte artister og laget det jeg mener er årets juleplate. Ikke en helt tradisjonell plate. Men jeg liker den.

Ha en fin lørdag.

3 kommentarer:

  1. Kan ta bilder av albume eg, om du vil legga d ut. Verdt å visa fram!
    Hjertene blei jo kjempefine. Du e kreative Laila :D

    SvarSlett
  2. kjempefine julapynt du har, og eg er impornert av hjertene dine for eg vett jo at du ikkje kan sy. stor klem fra mamma.

    SvarSlett
  3. Det skal sies at det var en ferdig pakke med stoff og blonde og vatt, kjøpt på nille, men likefullt jeg har sydd dem.. :P

    SvarSlett