02 mai 2012

Bursdagskort



På en to uker nå skal vi i to fem årsdager, og jeg må jo fortsette mitt prosjekt om at i år skal alle få ett hjemmelaget kort. Begynte heldigvis tidlig (påsken) for tiden og lysten er jo ikke alltid så hjertelig til stede. Marihønekortet har jeg stjålet ideen fra mamma, som sikker† igjen har stjålet den fra noen andre. Har bare brukt en passer og tegnet to like store sirkler på farget rødt og svart kartong, som skal bli kroppen og vingene, har så laget en mindre sirkel som skal bli hodet. Den røde sirkelen blir delt i to og alt sammen blir festet med to splittbinderser, voila så enkelt og så tøft.. Hihi. Så er det bare til å pynte i vei om en vil det. Har selv brukt noen svarte blonder rundt kanten og en blomsterpunch til å lage prikkene. Det skal sies at femåringen og alle andre ungene i barneselskapet ble veldig imponert over kortet og skulle hjem å lage selv :D



Monsterkortet ble laget i påsken og er egentlig bare clash på alt en tror en fem år gammel gutt vil like. Det største monsteret er klippet ut på frihånd og forsøkt få i samme stil som monstrene på mønsterarket. Og selvsagt clashet på noen tekstbiter fra min dymo.

Men så hadde jo min kjære også bursdag for ikke lenge siden så måtte jo lage ett kort til han også, ble ett veldig enkelt kort men noen søte bilder som jeg fant i ett gammelt ukeblad eller noe sånt. Noen gamler knapper, gasfille, og bling bling. Baksiden var "gavekort" på en finere middag, som jeg endte opp med å lage selv. Men biffen ble veldig god den. :)








1 kommentar:

  1. Knalltøffe kort.
    Likte spesielt godt marihøne korte.

    SvarSlett